Kantoorvergroening bij de buren

Kantoorvergroening bij de buren

Niet enkel onze winkel is in een prachtig wederopbouw pand gelegen. Ook onze buren van Advocatenkantoor Trent enkele huizen verder hebben een prachtig interieur.
Alleen kon het interieur wat groene accenten gebruiken, "Maar wel gemakkelijk in onderhoud hé!"
We deden een plaatsbezoek en kwamen even later de perfecte planten en bloempotten leveren en installeren.

Wist je dat een groene omgeving op kantoor kan bijdragen tot een hoger geluksgevoel en stress vermindert? Daarom dat jullie ons altijd zo relaxed aantreffen in onze winkel!
Van die vibe gingen we uit toen we door Trent.Law werden ingeschakeld om hun pand, gelegen in de prachtige Koning Leopold I-straat, te vergroenen. Na een eerste bezoek maakten we een plan op met planten waarvan wij dachten dat ze perfect zouden zijn. Niet alleen qua onderhoud, de planten moesten ook passen bij de statige sfeer van het pand.
3 ruimtes moesten aangepakt worden: de inkomhal en 2 vergaderruimtes op het gelijkvloers. In de hal kozen we voor grote klimplanten op stok. Dit paste perfect bij de hoge plafonds. De late namidagzon die deze ruimte krijgt is een ideale omgeving voor de Epipremnum en Philodendron die we hier plaatsten. 

In de voorste vergaderzaal kozen we voor een lagere plant, de Homalomena rubescens 'Maggy'. Een kleinere struikvormige plant die voor een subtiele groene touch zorgt. Op de mooie schouw kozen we voor een Epipremnum aureum 'Global Green', een leuke hangplant.

De vergaderzaal aan de achterzijde kijkt uit op de mooie tuin en de grote vijgenboom. De grote ramen laten ook veel namidagzon binnen. Perfect voor de Ficus lyrata, de tropische broer van de vijg.

De planten maakten meteen een wereld van verschil!

Heb jij ook interesse om je kantoor te laten vergroenen? Contacteer ons dan zeker eens, we hebben namelijk speciale B2B voorwaarden.

Tot snel!

 

 

Terug naar blog