Nieuwe lucifers met prachtige designs

Nieuwe lucifers met prachtige designs

Afgelopen week kregen we een nieuwe bestelling lucifers vanuit het Verenigd Koninkrijk binnen.
De prachtige en unieke designs van Archivist doen ons telkens weer wegdromen naar een tijd van de grote ontdekkingsreizen gemixt met een tikkeltje eigen fantasie. Een beetje Alice in Wonderland zou je zelfs kunnen zeggen.

William en Sarah van Archivist ontwerpen en drukken hun ontwerpen zelf en dan nog wel op een oude drukpers! Fantastisch vinden we dat hier bij Spore Nursery.

Vroeger speurde het koppel de archieven van het Natural History Museum van Londen af, op zoek naar leuke prenten. Tegenwoordig werken ze ook samen met designers waarbij er hele leuke eigen designs ontstaan. Zo hebben we deze keer enkele ontwerpen van Ariane Butto en Charlotte Farmer in de winkel liggen.


 

 

We houden van alle designs maar hebben elk stiekem toch een favoriet:


Jelle houdt -niet zo- stiekem enorm van dit idyllische tafereel! Een fietsende beer met zijn apenvriendje op de schouder. Het liefst van al zou hij zo elke ochtend naar de winkel rijden. 
Aangezien Jelle de blogpost aan het schrijven is vindt hij het heel grappig om zo over zichzelf te schrijven.

Sabine is helemaal weg van de zachte kleuren van deze vogeltjes.
Stel je voor dat je dagelijks gewekt wordt door een verliefd koppel nachtegalen die elkaar liefelijk toefluiten. Je zou voor minder in je bed blijven liggen!

Wouter is dan weer helemaal weg van de blauwe (duh) pauwen. Wat misschien een beetje vreemd lijkt aangezien Jelle geen pauw mag kopen voor thuis... 
Maar dit pauwige design is inderdaad prachtig! Je voelt je direct in exotische sferen... je ruikt bijna de tropische kruiden geurend in de middagzon en als je goed luistert hoor je de pauwen roepen dat de moesson er aan komt!

 

 

Vanaf nu in de winkel, ideaal als cadeau voor iemand anders of jezelf!

 

Terug naar blog