Spaar plantenkorting bij Spore Nursery!

Spaar plantenkorting bij Spore Nursery!

Spore Nursery lanceert haar Plant Addict Card, een handige spaarkaart waarmee je zelf plantenkorting bij elkaar spaart!

We zien alle Plantmom's en Plantdad's graag bij Spore! Daarom hadden we het idee jullie te helpen om jullie plantencollecties uit te breiden.

We willen allemaal het beste voor onze planten. Goeie, kwaliteitsvolle potgrond, een mooie pot, een mosstok, nevelspuit meststoffen en af en toe wat chrysop om onze planten gezond te houden. Er blijft al gauw minder budget over voor het leukste van allemaal: nieuwe planten kopen!

Daarom lanceert Spore Nursery als enige winkel in Leuven een plantenspaarkaart. Hoe werkt dat vraag je je af? Wel voor elke €10 aan planten die je in onze winkel koopt krijg je een stempel. Bij een volle spaarkaart ontvang je een mooie korting op de volgende plant die je aankoopt. Als dat niet leuk is!

Vraag je Plant Addict Card bij je volgende bezoek aan de balie. Sabine, Wouter of Jelle helpen je dan graag verder.
Spaar je liever voor en reuzekorting? Dan kun je je volle spaarkaart ook bijhouden tot we een algemene korting houden in de winkel. Je kunt dan je korting combineren en die lievelingsplant scoren waar je al zolang van droomt. 

De Plant Addict Card is er voor particulieren, geldt voor alle potplanten (binnen én buiten) uitgezonderd planten op bestelling.

 

Terug naar blog