Interieur vergroening voor particulieren


Waarom kiezen voor Spore Nursery?
Heb je hulp nodig bij het vergroenen van je interieur? Dan is Spore Nursery jouw ideale partner.


Het toevoegen van planten aan je interieur heeft tal van voordelen die verder gaan dan alleen esthetiek. Onderzoek toont aan dat kamerplanten de luchtkwaliteit verbeteren, stress verminderen, de productiviteit verhogen en het algehele welzijn bevorderen. Met Spore Nursery decoreer je niet alleen je ruimte; je creëert een gezondere en gelukkigere omgeving voor jezelf en de mensen om je heen.

Wanneer er natuurlijk licht aanwezig is, is elk interieur geschikt voor planten. Jammer genoeg wordt vaak gekozen voor een verkeerde plant op de verkeerde plaats waardoor planten al gauw als 'moeilijk te houden' worden gezien.

Spore Nursery is gespecialiseerd in planten, we weten waarover we praten!
Naast kamerplanten bieden we ook ook buiten- en terrasplanten, interieur - en plantenaccessoires aan.

Door onze uitgebreide plantenkennis zorgen we voor de juiste plant op de juiste plaats. Bij levering geven we correct verzorgingsadvies zodat u zelf gemakkelijk de verzorging van de planten kunt opvolgen.

We werken samen met verschillende kwekers en groothandels in België en Nederland. Zo kunnen we steeds een ruim en uniek plantenassortiment aanbieden, aangepast aan uw verwachtingen.

Hoe gaan we te werk?

1) Op basis van een betalend plaatsbezoek en een verkennend gesprek leren we meteen uw stijl en interieurvoorkeuren kennen. Een huisbezoek is belangrijk om de juiste groeicondities vast te leggen zodat we de correcte soorten planten aan u kunnen voorstellen.

2) Op basis van dit plaatsbezoek en verkennend gesprek stellen we een vergroeningsplan op: we zoeken de juiste planten en bijpassende bloempotten.
We stellen een gedetailleerde lijst samen van plantensoorten, bloempotten, eventuele accessoires en hun aantallen. Allen gebasseerd op uw specifieke eisen en het onderhoud.

3) Feedback ronde: U als klant geeft feedback op het voorgestelde vergroeningsplan. Wij werken dit plan bij na uw feedback.

4) Wij stellen een offerte op op basis van het vergroeningsplan en uw feedback.

5) U geeft akkoord van het vergroeningsplan en ondertekent de offerte

6) Wij gaan over tot de leveren en plaatsing van alle planten, bloempotten en eventuele accessoires.

  

Hebt u interesse in de vergroening van uw interieur?
Contacteer ons voor een gratis verkennend gesprek.


Spore Nursery
Koning Leopold I-straat 30 3000 Leuven

BTW: BE0682.518.625
IBAN: BE86 7360 4271 7450

E-mail: sporenursery@gmail.com
Tel.: +32 470 23 93 12
Maandag - Zaterdag: 10u - 18u