Interieur vergroening voor professionals

Waarom kiezen voor Spore Nursery?
Heb je hulp nodig bij het vergroenen van een praktijkruimte, kantoor, winkel, horecazaak,...? Dan is Spore Nursery jouw ideale partner.

Het toevoegen van planten aan je interieur heeft tal van voordelen die verder gaan dan alleen esthetiek. Onderzoek toont aan dat kamerplanten de luchtkwaliteit verbeteren, stress verminderen, de productiviteit verhogen en het algehele welzijn bevorderen. Met Spore Nursery decoreer je niet alleen je ruimte; je creëert een gezondere en aangenamere omgeving voor jezelf (en je klanten).

Wanneer er natuurlijk licht aanwezig is, is elk interieur geschikt voor planten. Jammer genoeg wordt vaak gekozen voor een verkeerde plant op de verkeerde plaats waardoor planten al gauw als 'moeilijk te houden' worden gezien.

Spore Nursery is gespecialiseerd in planten, we weten waarover we praten!
Naast kamerplanten bieden we ook ook buiten- en terrasplanten, interieur - en plantenaccessoires aan.

Door onze uitgebreide plantenkennis zorgen we voor de juiste plant op de juiste plaats. Bij levering geven we correct verzorgingsadvies zodat u zelf gemakkelijk de verzorging van de planten kunt opvolgen.

We werken samen met verschillende kwekers en groothandels in België en Nederland. Zo kunnen we steeds een ruim en uniek plantenassortiment aanbieden, aangepast aan uw verwachtingen.

Maatwerk
Van 1 plant tot een volledige vergroening van je professionele ruimte... alles is mogelijk. Spore Nursery denkt met jou mee en geeft groene ondersteuning tijdens je project. We zoeken samen met jou de geschikte bloempotten en zoeken de beste planten die aanleunen bij jouw groeicondities en verzorgingswensen.


Onderhoud
Geen groene vingers? Wij nemen de verzorging van jouw planten voor onze rekening: van watergeven tot snoeien en bemesten. Spore Nursery zorgt dat jouw planten in topvorm blijven!
Onderhoudscontracten zijn momenteel mogelijk in Leuven en de omliggende gemeenten.

 


Interesse om eens samen te zitten? Maak je afspraak via de gegevens hieronder.

Spore Nursery
Koning Leopold I-straat 30 3000 Leuven

BTW: BE0682.518.625
IBAN: BE86 7360 4271 7450

E-mail: sporenursery@gmail.com
Tel.: +32 470 23 93 12
Maandag - Zaterdag: 10u - 18u

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergroening bij Medisch centrum De Appel, Haasrode   

 

 

Vergroening bij Qurtinz, Leuven  

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vergroening bij Trent, Leuven  

 

 

 

 

 
Vergroening bij The Rechargers, Leuven